2006-10-31
Hej,
Höstetid är normalt skördetid, men för en turistguide så är det istället tid för att så, för att förbereda sig för nästa turistsäsong som börjar i mars. Sökningar på internet, läsning av tidningar för nya idéer, faktainsamlingar via böcker, telefonsamtal och möten med reseplanerare, andra guider, ägare av hotell, vingårdar, busschaufförer och cykeluthyrare.
På kvällen så hade jag lunch hos goda vänner uppe i Impruneta (Villa Riboia), en god pasta med pesto som första-rätt, sen så blev det kalvkött med väldoftande sallad. Vi drack faktiskt öl till denna gång, det kan man faktiskt göra även om man sitter mitt i ett vinlandskap. Vi avslutade middagen med lite portvin, då husvärden är bördig från England (Bristol).
/Leif
Höstetid är normalt skördetid, men för en turistguide så är det istället tid för att så, för att förbereda sig för nästa turistsäsong som börjar i mars. Sökningar på internet, läsning av tidningar för nya idéer, faktainsamlingar via böcker, telefonsamtal och möten med reseplanerare, andra guider, ägare av hotell, vingårdar, busschaufförer och cykeluthyrare.
På kvällen så hade jag lunch hos goda vänner uppe i Impruneta (Villa Riboia), en god pasta med pesto som första-rätt, sen så blev det kalvkött med väldoftande sallad. Vi drack faktiskt öl till denna gång, det kan man faktiskt göra även om man sitter mitt i ett vinlandskap. Vi avslutade middagen med lite portvin, då husvärden är bördig från England (Bristol).
/Leif
Kommentarer
Trackback