2007-05-27

Hej,


Uppe med tuppen och kl 04.30 så lyckades vi få frukost på hotell Piccolo i Pienza, ett helt strålande arbete av Mario, sonen i familjen som äger hotellet. Chauffören Mancini som hade kört oss till Pienza för några dagar sedan hade oss den äran att köra oss denna gång också. Han berättade för mig denna gång att han hade varit med på den tiden då Mille Miglia kördes på riktigt,
http://www.millemiglia.it/. Vi fick en lugn färd upp till Florens där jag,
Håkan och Barbro hoppade av, Leif, Inge-Gerd och Birgitta åkte vidare upp till Bologna där deras flyg hem till Sverige väntade.

Håkan och Barbro skulle stanna kvar ett par dagar och hyra cykel i Florens. De lyckades pricka in de klart regnigaste maj-dagarna i Florens, men de var nöjda ändå, för de hade lyckats pricka in många av regnuppehållen som var. (Av en slump så träffade jag på Håkan när de hade lämnat tillbaka cyklarna hos FBB, så då kunde han berätta vad de hade varit med om under dessa dagar.När man har varit borta en vecka såhär utan någon större kontakt med internet så får man en viss abstinens, och det blev en hel del "toksurfande" på kontoret innan man drog sig hemåt för att sova middag en lur.

Började sen så smått att förbereda flytten vi skulle göra de kommande dagarna, äntligen! Efter drygt två år så var det dags att flytta, inte så långt kanske (300 m), men kvalitetsmässigt så var det ett stort lyft, och med mycket grillvänligt balkong och trädgård på baksidan (markplan så klart!). Tror att det kommer att bli en hel del barbeques denna sommar :-) Men det känns samtidigt också lite vemodigt att lämna människor som man har bott ihop ett par år, men livet måste alltid gå vidare i någon form.

/Leif


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback