2007-05-28

Hej,

Måndag och ny vecka! Håkan och Barbro var på FBB och hyrde cyklar för veckan som de skulle vara här i Florens.

Mellan regnskurarna så tog man sig runt på olika ärenden i Florens och ordnade med praktiska ting som inte hinns med när man är borta en vecka i sträck och cyklar med kunder.

Jag var inne hos Colette på kontoret och vi planerade tillsammans några av våra kommande turer nu i juni som snart står för dörren. Det känns som att juni kommer att bli rätt så fullbokat.

Sist men inte minst så började jag packa inför flytten vi skulle göra under morgondagen. Nu skulle man flytta igen, för vilken gång i ordningen vet ingen. Men det var dags att bryta upp och pröva att bo på ett litet modernare ställe. Den kommande lägenheten har 4 invånare, den nuvarande har 7 personer, som vilken storfamilj som helst. Ni kan tänka er ordningen i kylskåpet, och kön till det enda badrummet! Men visst kändes det också lite vemodigt att lämna ett ställe man ändå hade tyckt om till stor del, och inte minst människorna som bor där. (Det är inte klokt vad grejor man hinner att samla på sig på drygt två år.)

Under kvällen så träffade vi den nya hyrsvärden som verkar mycket reko och bra att ha att göra med. Han hade själv växt upp i den lägenhet vi nu skall hyra. Så för honom var det ganska nostalgiskt att komma tillbaka och se lägenheten när vi skulle skriva på hyreskontraktet.

/Leif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback