2007-06-02

Hej,


Idag så var det dags att göra leverans av 17 cyklar till ett bröllopssällskap som huserade på en vacker slottsgård öster om Florens. Jag och Leonardo formligen baxade in 17 cyklar i en Ducato-buss, som verkade vara måttbeställd för just detta ändamål, det hade knappt gått att få in en knappnål till i bussen, så det var knappast någon risk att lasten skulle röra sig under gång, om man säger så. Det blev 16 racerhojar och en MTB som vi fick in, puh!

Gänget som skulle ha dessa hojar var ett amerikanskt bröllopsfölje, som huserade i Bucine strax syd-ost om Florens, ett riktigt drömställe med slott, koja och två swimming-pölar. Vi hittade platsen nästan direkt. Det visade sig att brudgummen var en riktig biker, som hade varit över i Europa och tävlat i Belgien under ett antal säsonger. Bruden var en vacker kvinna från Kina.


Efter det hem och plugga vinsorter innan det var dags att göra sig fin inför kvällens höjdpunkt:

Välkomstmiddag med Birgitta, Thomas, Cynthia och Tina på Trattorian Semolina i Firenze, ett kul ställe med robust mat i typisk florentinsk stil, med mycket lokal befolkning som besöker stället. Men man får komma tidigt eller se till att boka bord, annars så får man gott vänta i kön som alla andra. Med på middagen var också sekreteraren Colette, huvudägaren Dominick och hans flickvän Laura. Det blev en typisk italiensk middag med mycket prat över bordet, gott vin och god mat, lite lagom bullersam restaurangmiljö med andra ord. Sen avslutade vi middagen med varsin Sambuca och ett glatt hej, för att sen studsa hemåt inför morgondagens första cykelpass. Jag blir alltid lite matt i hövvet när jag ska sitta och konversera på tre smak, och översätta kors och tvärs, men skoj är det, och bra träning dessutom. Vi snakkes!


/Leif


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback