2007-06-08

Hej,

Under förmiddagen så gjorde Leonardo och jag en rekognosceringstur till San Miniato-trakten för att utvärdera en cykelrutt till en grupp på 10 norska turister som skulle komma på söndag. Det är inte riktigt samma sak att provåka en väg med bil som det är att åka den på cykel, helst vill jag göra båda (kommer förmodligen att göra om samma tur i morgon, fast då på cykel). Vi stannade också till på deras hotell i Calciania (Calmadoro), som är ett renoverat och tillbyggt gammalt slott, med egen svan-damm till och med.!

Jobbet som cykelguide har många sidor, ibland så ingår det att ta en lastbil, åka ut 8 mil utanför Florens till ett brölllopssällskap som firar bröllop på ett medeltida slott, och hämta 17 racer-cyklar. Cyklarna hade klarat sig bra, det var bara en som hade vält, i stillastående av de små skadorna att döma. Vi lyckades till och med hinna lämna tillbaka både cyklarna och hyrbilen i tid (MaxiRent), innan respektive butik stängde, inte lätt med den italienska trafiken som kan vara ganska så tät ibland. Tyvärr hann jag inte ta en öl med några kvinnliga cykelguide-kollegor som kom förbi just när vi höll på att lasta av cyklarna till Florence By Bike. Ibland hinner man inte med allt man vill tyvärr.

Efter en lång dag i bilen så satte man sig vid köksbordet ganska urlakad, men förnöjd, då rumskamraterna hade gjort iordning kvällsmat åt oss allihop!

/Leif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback